Blogi

Blogi → Miten mahdollistetaan onnistunut kehitysprojekti?

Miten mahdollistetaan onnistunut kehitysprojekti?

Hyvin yleisesti kuvitellaan, että asettamalla tavoitteet mille tahansa tekemiselle, varmistetaan maaliin pääsy. Näinhän se ei tosi elämässä mene. 


Meidän asiakkaamme kysyvät meiltä kuinka varmistamme onnistumisen tuotannon tai logistiikan kehitysprojektissa.


Sovitaan yhteisesti projektin kohde ja laajuus. ”Myydään” projekti henkilökunnalle ensin asiakkaan toimesta. Seuraavassa vaiheessa meidän kehitysinsinöörimme pitää kehitysprojektin kick off -tilaisuuden projektiin osallistuvalle henkilökunnalle. 


Kick off -tilaisuuden tärkein asia on saada henkilökunnan luottamus kehitysinsinöörin ja projektin osalta.


On sitten kyse Work Study 360® nykytila-analyysista tai Work Study 360® kehitysprojektista, me teemme sitä aina lattiatasolla yrityksen oman henkilökunnan kanssa. Kuuntelemme, kyselemme ja keskustelemme aktiivisesti ihmisten kanssa. 

Tuomme esiin projektin raportissa asioita joita kuulemme projektin aikana henkilökunnalta. Nämä ovat usein asioita, joita välijohto ei ole laittanut kuntoon vaan viitannut kintaalla. Näin toimimalla henkilökunnan mielenkiinto aloitteiden tekemiseen vähenee. 

Kun kehitysprojekti valmistuu on tärkeää, että löydetyt kehityskohteen, työajat sekä muut projektissa esiin tulleet asiat raportoidaan myös henkilökunnalle. Ei vain johdolle. 

Logistiikan ja tuotannon kehittämisen tavoitteena on luoda mielekkäämpi työympäristö ja saada enemmän aikaan samoilla resurseilla. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää aiheesta.