Blogi

Blogi → Kehitysprojektin takaisinmaksuajan ei tarvitse olla vuosia!

Kehitysprojektin takaisinmaksuajan ei tarvitse olla vuosia!

Kun puhutaan kehittämisestä, monesti mietitään pitkää takaisinmaksuaikaa. Kehittämisen ei kuitenkaan tarvitse olla pitkässä puussa. Se voi olla myös käytännönläheistä ja konkreettista, kuten meidän Ziirron logistiikan ja tuotannon ympäristössä tapahtuvat kehitysprojektimme ovat.

Me tutkimme ja kehitämme niin, että lyhimmillään projektin takaisinmaksuaika on vain muutaman viikon. Kyllä, näin se voi olla. Ulkopuolinen kehitysinssi näkee asioita tuorein silmin. Tämä yhdistettynä kokemukseen erilaisista tuotanto- ja logistiikka prosesseista mahdollistaa lyhyen aikavälin kehittämisen.


Mitä se sitten tarkoittaa? No, esimerkiksi työpisteen uudelleen järjestämistä, työpisteen korkeuden säätämistä, ajanmukaisen ABC-analyysin hyödyntämistä, keruureitin optimointia, vuorovaikutuksen lisäämistä, järjestelmien kehittämistä tukemaan optimaalista työtapaa ja paljon muuta.


Kehitysehdotuksemme perustuvat aina tutkittuun faktaan

Me pilkomme tekemisen tehtäväanalytiikan avulla jopa 0,1 sekunnin mittaisiin liikesarjoihin ja muodostamme saadun tiedon avulla parhaan mahdollisen tavan tehdä asioita. Ergonomia paranee, työtyytyväisyys kasvaa ja saadaan enemmän aikaan samoilla resursseilla. Annetaan paremmat eväät kasvulle. Kun samaa työtehtävää toistetaan useita kymmeniä tai satoja kertoja päivässä on 0,1 sekunnilla merkitystä.

Otamme myös kantaa pidemmän aikavälin investointia vaativiin kehityskohteisiin. Näitä ovat tyypillisesti uuden järjestelmän hankkiminen, tilojen laajentaminen, tuotannon tai logistiikan layoutin uudelleen suunnittelu tai automaatioon investointi.


Me olemme logistiikan ammattilaisia. Emme mitään konsultteja.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää aiheesta.