Blogi

Blogi → Tiedetäänkö teillä mikä on logistiikkanne ja logististen prosessienne nykytila?

Tiedetäänkö teillä mikä on logistiikkanne ja logististen prosessienne nykytila?

Tiedetäänkö teillä mikä on logistiikkanne ja logististen prosessienne nykytila? Paljonko prosessien suorittamiseen tulisi varata resursseja ja aikaa? Entä tiedätkö, mitä eri vaiheissa tapahtuu? Mitkä ovat prosessien mahdolliset pullonkaulat? Voitaisiinko jotain tehdä toisin? Miten olisi Ziirron nykytila-analyysi?


On erittäin vaikea kuvitella miten kehittää prosesseja, ellei tunne syvällisesti prosessien nykytilaa.


Ziirron kehityshankkeet alkavat aina nykytilan analysoinnilla ja prosessien sisään pureutumisella. Selvitämme muun muassa mitkä ovat prosessien työajat, miten materiaalit virtaavat, analysoimme varastodatan ja kartoitamme koneet, laitteet ja kaluston.


Nykytila-analyysin tekeminen antaa yritykselle selkeän kuvan prosessien tämänhetkisestä tilasta ja auttaa löytämään mahdolliset haasteet ja pullonkaulat.


Analyysin perusteella saavutetaan tieto mitkä yrityksen osa-alueet pelaavat yhteen ja mitkä eivät. Huolellisesti tehty analysointi auttaa tunnistamaan yrityksen prosessien vahvuudet ja heikkoudet sekä tärkeimmät kehityskohteet kasvun tueksi.

Kehityskohteiden tavoitteiden asettaminen ja takaisinmaksun laskenta helpottuu, kun yrityksen prosessien nykytila on tiedossa. Esimerkiksi robotiikan ja automaation tuomien mahdollisuuksien kartoittaminen ja analyysin kautta saavutettavan tarkan tiedon perusteella investointien takaisinmaksu ei perustu fiilikseen tai arvaukseen – vaan pelkästään faktaan.

Onko teidän yrityksenne logistiikan tai tuotannon prosessien nykytila selvillä?

Haluatteko, että kerromme enemmän saavutetuista tuloksistamme asiakkaillamme? Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!

Toni Salminen

Kehitysinsinööri,
partner

+358 45 6764900
Toni Salminen