Caset

Caset → Leipomo Rosten

Leipomo Rosten

Jopa viidennes lisää tehoa sesonkikauppaan

Tulokset: 44 % varaston kapasiteettia ja 29 % tehokkaampi vastaanottoprosessi
Takaisinmaksuaika: Noin 75 vrk
Ei mitään tavanomaista konsultointia – Work Study 360™ -konkretiaa ensimmäisestä päivästä lähtien

Lähtökohta

Toimintamme Voimakadun toimipisteessä on kovassa kasvussa Rostiksen ja kansainvälistymisen myötä. Olimme huomanneet että logistiikkaa kaipaa selkeyttä ja järkevöittämistä. Kaipasimme ulkopuolista apua sekä benchmarkkia erityisesti vastaanottoprosessin tehokkuudesta ja layoutin tilasta. Halusimme tietää, onko nykyinen varastotila tehokkaassa käytössä.

Mitä tehtiin

Work Study 360™ -palvelu
Kesto 10 päivää.

Ziirto teki tehtäväanalytiikan logistisiin prosesseihin sekä suunnitelman vastaanottoalueen sekä varaston tehokkaampaan käyttöön.  Ziirron kehitysinsinööriltä saimme hyvät arviot missä olemme onnistuneet ja missä on vielä kehitettävää. Saimme konkreettiset lyhyen ja pitkän aikavälin kehityssuunnitelmat, joiden perusteella meidän on turvallista kasvaa ja laajentaa toimintaamme.

Ziirto ei ole logistiikan konsultti, vaan logistiikan ammattilainen.

Lopputulos: Jopa viidennes lisää tehoa sesonkikauppaan

Kehitysprojektin tuomilla parannuksilla saimme kasvatettua varaston kapasiteettia 44 % ja tehostettua vastaanottoprosessia 29 %.

Yhteistyömme laajentui ensimmäisen projektin jälkeen uuteen viivakoodien hyödyntämiseen tähtäävään kehityshankkeeseen ja suunnitteilla on keväälle toinen Ziirron Work Study 360™-projekti.

Aikaisemmat kokemukseni konsulteista ovat olleet laidasta laitaan, joten lievä skeptisyys oli ilmassa ennen projektia. Ziirto kuitenkin ylitti odotukseni – Ziirto ei ole logistiikan konsultti, vaan logistiikan ammattilainen.

Suosittelen Ziirron kehitysprojektia kaikille, jotka haluavat kehittää logistiikkaansa, ja joilla on halua nostaa varastonsa ja tuotantonsa tehokkuutta.

KARI MELTOVAARA, Toimitusjohtaja, Leipomo Rosten Oy

Leipomo Rosten Oy

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen hyvän makuisen leivän valmistuksessa. Olemme Rostenilla leiponeet leipää ja leivonnaisia jo yli kahdeksankymmenen vuoden ajan.

Leipomo Rosten Oy on osa Leipomo Rosten -konsernia, johon kuuluvat myös Pekan Leipä Oy:n kaksi leipomoa Heinolassa sekä Sirkiän Leipomo Turussa. Sirkiän Leipomo sulautui kokonaan 1.1.2020  Leipomo Rosten Oy:öön. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 25 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista.

Rosten Rostis – Suomalainen menestysresepti 2020 voittaja. Karjalan muttei piirakka. Riisipuuroa, munaa ja voita rapeassa ruiskuoressa, hyvää suomalaista ruokaa. Vie mukana.

Leipomo Rosten Oy
Voimakatu 3 • 20520 Turku
Puh. 020 770 2350
https://www.leipomorosten.fi

Lisätietoa mm. Work Study 360™ -palvelusta

Toni Salminen
Kehitysinsinööri, partner
Puhelin +358 45 676 4900