Blogi

Blogi → ZaaS – Ziirto as a Service

ZaaS – Ziirto as a Service

Ziirto as a Service.

Liian usein me Ziirtolaiset kuulemme asiakkaalta, etteivät asiakkaan omat resurssit ole riittävät prosessien ja menetelmien kehittämiseen tai uuden suunnitteluun. Tämä on innoittanut meitä kehittämään matalan kynnyksen palvelun, jolla tarjoamme oman ammattitaitomme asiakkaan käyttöön kiinteällä kuukausihinnalla. Kuukaudesta vaikkapa aina vuoteen asti.


Ziirto as a Service on niin kutsuttu interim palvelu, jossa sinä asiakkaana voit vuokrata ulkopuolisen kehitysresurssin projektin omaisesti auttamaan esimerkiksi uuden logistiikan tai tuotannon suunnittelussa, laskennassa, prosessien tai menetelmien kehittämisessä tai johtamaan koko muuttoprosessia A:sta Ö:hön.


Ziirron kehitysinsinööri integroituu osaksi asiakkaan organisaatiota ja koneistoa ja mahdollistaa näin haastavien tilanteiden yli menon ja asiakas pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa ja sen päivittäiseen pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Asiakkaan prosessien ja asiakkaan työntekijöiden tuntemus on onnistuneen ZaaS projektin perusta – kaiken a ja o. Ziirron inssi integroituu osaksi asiakkaan koneistoa ja osallistuu päivittäiseen tekemiseen. Kun projektin tavoitteet on saavutettu, palvelu päättyy sopimuksen mukaisesti eikä asiakkaan tarvitse miettiä turhia sitoutumisia kuten työsuhteessa.

Kehitysinsinööri keskittyy vain ja ainoastaan sovittujen tavoitteiden ja tuloksien aikaansaamiseen. ZaaS inssi ei suorita projektia oman työnsä ohessa, vaan hänen työpanoksensa on asiakkaan käytössä koko projektin ajan 100 %. Oikeastaan projektin vastuuhenkilö tuo yrityksen käyttöön koko Ziirron kehitysosaamisen. ZaaS inssillä on käytettävissä kaikkien Ziirto kollegoiden ammattitaito ja osaaminen.


Ziirron ensimmäinen ZaaS yhteistyö on käynnissä asiakkaallamme. Toimimme heidän tukenansa muutossa uusiin toimitiloihin. Yhteistyömme alkoi logistiikan nykytilan analysoinnilla ja uuden toimitilan logistiikkakeskuksen layoutin ja sen prosessien suunnittelulla.  Vastaamme käynnissä olevassa ZaaS projektissa muun muassa koneiden, kaluston ja automaation määrittelystä, kilpailutusprosessista, investointien takaisinmaksulaskelmista ja riskianalyysista. Me vapautamme asiakkaan resurssit siis oman liiketoiminnan kehitykseen ja pyörittämiseen.


Toteutamme projektin itsenäisesti, pitäen kuitenkin asiakkaan kartalla jatkuvasti missä mennään. Koordinoimme viikkopalaverit, päivittäisiä yhteistyöpalavereja, teimme yhteisen työtilan ja projektisuunnitelman, jotta projektin läpinäkyvyys on taattu.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää aiheesta.

Toni Salminen

Kehitysinsinööri,
partner

+358 45 6764900
Toni Salminen